Mobile Label

září 12, 2023

Jako každý rok, i letos kosmetika RevitaLash oblékla růžovou a zapojila se do boje za prevenci proti rakovině prsu. Tentokrát naší kampaní #POZORNAPRSA chceme motivovat k pravidelným kontrolám prsou a rozšířit povědomí o této zákeřné nemoci.

 

Dárek za prevenci

Prevence je důležitá. Slibte nám, že se objednáte ke svému lékaři na preventivní vyšetření prsou a my vám za odměnu darujeme k nákupu naši ikonickou řasenku Double Ended Volume Set!

Jak získáte dárek?

Vytvořili jsme pro vás růžové sety našich nejprodávanějších produktů, které vznikly speciálně pro naši kampaň #POZORNAPRSA. V setu naleznete k séru na řasy nebo séru na obočí zdarma oboustrannou řasenku RevitaLash v hodnotě 690 Kč. Ale pozor! Váš nákup bude sloužit jako slib, že se objednáte na preventivní prohlídku. Své zdraví máte ve svých rukou. Každá preventivní prohlídka prsou je krokem k včasnému odhalení a účinné léčbě.

 

10% sleva na nákup

Kromě dárečku vás rádi potěšíme také slevou. Na celý váš nákup dostanete 10% slevu se slevovým kódem POZORNAPRSA. Akce probíhá od 11. 9. do konce měsíce.

 

Pomáháme celosvětově

10% z prodeje růžových sér daruje kosmetika RevitaLash na pomoc v boji proti rakovině prsu v Etiopii. Věděli jste, že v Etiopii je nejvyšší úmrtnost žen, které bojují s rakovinou prsu? Právě proto jsme se rozhodli podpořit krásný projekt Dr. Lesley Taylor, která se specializuje na snížení úmrtnosti žen, které bojují s rakovinou prsu právě v Etiopii. 

příspěvek - 2023-09-05T094251.328

 

Proč je důležitá prevence

Rakovina prsu je nečastějším zhoubným nádorem diagnostikovaným u žen. Ročně tato nemoc postihne v České republice a na Slovensku více než 10 000 žen.

Nepodceňujte prosím pravidelné lékařské prohlídky. Vzniku nádoru bohužel nikdo z nás nezabrání, ale můžeme zásadně ovlivnit to, v jakém stadiu bude podchycen.

Své zdraví máte ve svých rukou. Každá preventivní prohlídka prsou je krokem k včasnému odhalení a účinné léčbě.