Mobile Label

březen 01, 2023

Dramatické, dlouhé, husté řasy jsou již po staletí vyhledávaným znakem krásy. A nikdy nebylo na trhu tolik produktů, které by vám dodaly bujné řasy snů, jako dnes.

Proto je při výběru séra na řasy nezbytné udělat si průzkum. Jsou jeho složky pečlivě vybrané? Stojí za svou cenu? Má prověřené vlastnosti?

Pokud jde o séru RevitaLash® Advanced, odpověď na každou z těchto otázek zní jednoznačně "ano". Nepochybně jste už slyšeli, jak o našem složení vyvinutém očními lékaři mluví profesionálové, redaktoři i milovníci krásy - a to z dobrého důvodu. Vlastně z pěti dobrých důvodů. Zde je důvod, proč musíte vyzkoušet naše oceňované sérum na řasy, pokud jsou vaším cílem luxusní řasy.

1. Zlepšuje vzhled vašich řas

Pokud jste v této kategorii produktů nováčkem, možná vás zajímá, jak séra na řasy fungují. RevitaLash® Advanced obsahuje náš patentovaný komplex BioPeptin®, který posiluje řasy, chrání je před lámáním a zároveň zlepšuje jejich pružnost a lesk. Výsledek? Zdravěji vypadající a luxusnější řasy.

Výsledky potvrdila 6týdenní nezávislá spotřebitelská studie s 63 účastníky: 98 % uživatelů zaznamenalo zlepšení vzhledu řas, zdravější vzhled a posílení řas.

Naše přípravky RevitaLash® Advanced jsou také jediná séra na řasy s patentovanou technologií The Curl Effect®. Při pravidelném používání si můžete všimnout, že vaše řasy získají přirozené natočení. V nedávné studii zaznamenala naše modelka (a skutečná uživatelka) po 16 týdnech používání přípravku nárůst natočení řas o 51,8 stupně. Podívejte se na fotografii, na které jsou její řasy bez řasenky:

Before and after image of the Curl Effect

2. Chrání před lámáním řas

Některé typy líčení (čtěte: voděodolná řasenka) i služby, jako je prodlužování řas nebo jejich lifting, mohou způsobit, že vaše řasy budou křehké, matné a narušené. Dokonce i každodenní agresivní vlivy prostředí mohou vést k předčasnému stárnutí řas. RevitaLash® Advanced vám může pomoci.

Kouzlo spočívá ve složkách, od rostlinných výtažků bohatých na antioxidanty, jako je ženšen a Swertia japonica, až po posilující aminokyseliny a vitamíny skupiny B. Náš BioPeptin Complex® obsahuje směs peptidů, biotinu, lipidů a výtažku ze zeleného čaje bohatého na panthenol, který řasy vyživuje, posiluje a zjemňuje.

Na seznamu složek našeho séra nenajdete olej, takže je bezpečné jej používat i při prodlužování řas.

3. Snadno ho zařadíte do svého denního režimu

Nemusíte věnovat nadměrné množství času a energie na vylepšení svých řas. Každodenní přejetí přípravkem RevitaLash® Advanced zabere jen několik vteřin.

Sérum stačí aplikovat pouze jednou denně a nezáleží na tom, zda tak učiníte ráno nebo před spaním. Sérum jednoduše naneste přímo na čisté a suché řasy nad linii řas. Po úplném zaschnutí séra můžete dokonce následně použít make-up.

4. Je důvěryhodné po celém světě

Od milovníků krásy přes celebrity až po odborníky - všichni se shodují, že RevitaLash® Advanced je nezbytnou pomůckou pro svěží a zdravé řasy.

Naše lékařem vyvinuté složení je prověřené oftalmology, dermatology a klinicky testované. Každých 30 sekund se po celém světě (ve více než 70 zemích!) prodá jedna tuba. Naše sérum získalo více než 30 ocenění. Zde jsou některé z našich oblíbených:


Chcete si RevitaLash® Advanced vyzkoušet na vlastní kůži? Nakupte zde.