Mobile Label

listopad 25, 2022

Mnoho z nás není spokojeno s hustotou svých vlasů. K tomu aby vaše vlasy byly hustší, stačí trocha znalostí a správné produkty. S pomocí nové generace inovativních přípravků pro objem, se vaše vlasy v mžiku rozzáří.

JEMNÉ VLASY VERSUS ŘÍDNOUCÍ VLASY

Je v tom rozdíl. 

Řídké vlasy znamenají, že máte nedostatek vlasových pramenů. Příliš je upravujete, příliš používáte tepelnou úpravu, může být důvodem i genetika, špatná výživa a špatná pokožka hlavy. Toto jsou jen některé z věcí, které mohou negativně ovlivnit hustotu vlasů. 

Na druhou stranu jemné vlasy mají obvykle dostatek pramenů, ale každý vlas má tenký průměr. Jemné vlasy jsou často rovné, ploché a špatně se upravují. 

Máme tu dva různé problémy se stejným řešením. A tady jsou... průlomové produkty, bez kterých se neobejdete, pokud jsou vaším snem svěží a zdravě vypadající vlasy. 

NEJLEPŠÍ PĚNA PRO ZVĚTŠENÍ OBJEMU

Pěna pro zvětšení objemu vlasů je více než jen "tužidlo", je to záchranné lano pro jemné vlasy, kterým dodá hustotu, objem a vlasy budou krásně pružné. Toto složení vyvinuté lékařem, je posilněno průlomovým patentovaným komplexem BioPeptin®, díky kterému se RevitaBrow® Advanced a RevitaLash® Advanced staly mezinárodními bestsellery.

Zamyslete se nad tím: řasy, obočí i vlasy na hlavě mají podobné potřeby. Tato vitální složka vlasy ošetřuje, posiluje, zjemňuje a zároveň je chrání před lámáním a křehkostí.

Pěna má tak lehkou texturu, že nadzvedává prameny od pokožky hlavy a zároveň jim dodává lesk, objem a napomáhá jejich úpravě.

Naneste pěnu na mokré nebo suché vlasy, vmasírujte do pokožky hlavy a kořínků vlasů, upravte a máte hotovo. Okamžitě uvidíte a pocítíte okamžitý rozdíl.

NEJLEPŠÍ ŠAMPON PRO HUSTOTU VLASŮ 

Maximální objem začíná už ve sprše se správným šamponem. Šampony pro zvětšení objemu urazily za posledních několik let dlouhou cestu. Novější a  účinnější složky vlasy lépe hydratují a chrání, zatímco dobré přípravky obsahují méně škodlivých složek (například sulfátových detergentů).

Náš šampon na hustotu vlasů je prvotřídní přípravek pro hustotu pramenů vlasů, který je dokonale vyvážený, mimořádně hydratační a šetrný k jemným a řídnoucím vlasům. Složení s listy loquatu, vrbovou kůrou, biotinem, panthenolem a mentolem je ideální pro ty, kteří mají poškozené, krepaté nebo řídnoucí vlasy.

TIP pro větší objem: Nepodléhejte mýtu, že řídnoucí vlasy je lepší méně mýt šampónem. Nahromadění u vlasové pokožky může vést k ucpání folikulů a přebytečný maz může způsobit, že vlasy budou u kořínků zplihlé. V závislosti na typu vašich vlasů a životním stylu může být nejlepším řešením mytí šamponem alespoň dvakrát týdně nebo dokonce denně.

NEJLEPŠÍ KONDICIONÉR PRO HUSTOTU VLASŮ

Pokud jde o objem a hustotu vlasů, šampon a kondicionér fungují nejlépe jako duo.

Přichází na řadu kondicionér pro hustotu vlasů od RevitaLash® Cosmetics. Byl vyvinut společně se zahušťujícím šamponem pro bezproblémovou souhru a společně toto duo pomůže vynést vaše vlasy do nových výšin. Stejně jako šampon obsahuje kondicionér biotin, který podporuje objem a sílu vlasů, panthenol pro hydrataci a zlepšení lesku a list loquatu, který pomáhá při řídnutí vlasů. Složení kondicionéru obsahuje také vyživující složky, které vlasy doplňují: lněný protein, který pomáhá chránit před lámáním, a silné antioxidanty zelený čaj a ženšen.

ULEHČETE SI PRÁCI

Pro vaše jemné nebo řídnoucí vlasy existuje řešení bez stresu. Kolekce pro objem vlasů obsahuje vše, co vaše vlasy potřebují, aby se změnily z tenkých na husté, lámavé na zdravé a ze suchých na hydratované.

Představte si plnější vlasy, které mají větší objem a lesk... díky postupu ve třech krocích. Snadné!

 VYZKOUŠEJTE PRODUKTY REVITALASH NA VLASY: 

 

Volume Enhancing Foam

KOUPIT

 

Thickening Shampoo

KOUPIT

Thickening Conditioner

KOUPIT