Mobile Label

leden 09, 2023

Pokud jste se narodili s objemnými, dlouhými řasy, jaké vídáte v časopisech, na sociálních sítích nebo v televizi, považujte se za šťastlivce! Pro nás ostatní naštěstí existují séra na řasy, která nám pomohou získat luxusní, zdravé a přírodní řasy na celý život.

Pokud jde o séra na řasy, máte na výběr z mnoha možností na trhu. Jak si tedy vybrat to pravé? Začněte tím, že si uděláte průzkum. Receptury různých značek se velmi liší, a to zejména pokud jde o kvalitu složek, cenu nebo výsledky.

Jedno důležité upozornění pro vás! Vždy, když používáte něco v okolí očí, ujistěte se, že je to ověřeno oftalmologem a dermatologem. Nejlepší je, pokud je složení vyvinuto přímo lékařem.

Jak tedy poznáte, co stojí za vyzkoušení? Můžete se poptat svého okolí, přečíst si recenze nebo vyzkoušet různé vzorky. A víte co, my vám to rozhodování ulehčíme a doporučíme vám rovnou vyzkoušet jeden ze dvou sér na řasy od RevitaLash® Cosmetics, které je vyvinuté oftalmology. Věřte, že vaše řasy i oči vám poděkují.

 

KTERÉ SÉRUM JE PRO TEBE TO PRAVÉ?


Všechny naše produkty na řasy jsou vyvinuty lékařem, klinicky testovány a bezpečné pro použití na umělé řasy. Jsou také vhodné pro vegany, nejsou testovány na zvířaty a jsou vyrobeny bez olejů, parabenů, ftalátů, parfemace a lepku. Existuje však několik zásadních rozdílů, které vám pomohou vybrat tu nejlepší variantu pro vaše řasy. Pojďme se na každou z nich podívat blíže:

REVITALASH ADVANCED 
celosvětový bestseller

Pokud netrpíte na citlivost očí, je jasnou volbou sérum na řasy RevitaLash® Advanced.

RevitaLash® Advanced je nejdůvěryhodnějším sérem na řasy vyvinutým lékařem, a to díky vědecky vyspělému komplexu BioPeptin®, který pomáhá řasy vyživovat, posilovat a zjemňovat a zároveň je chrání před lámáním a lámavostí. Toto průlomové složení pomáhá ženám i mužům získat ty nejzdravější a nejkrásnější řasy po celý jejich život.

 

REVITALASH ADVANCED SENSITIVE
novinka roku 2023

Máte citlivé oči? Snadno se podráždí? Je možné, že jste v minulosti vyzkoušeli sérum na řasy a došlo u vás k zarudnutí nebo podráždění očního okolí, takže jste výrobek přestali používat. Nezoufejte! I na vás kosmetika RevitaLash® myslí! Nově na trh přichází sérum na řasy RevitaLash® Advanced Sensitive: nové složení určené výhradně pro lidi s citlivýma očima.

Pokud si myslíte, že se jedná o oslabenou verzi klasického přípravku RevitaLash® Advanced, mýlíte se! Nově bylo sérum vyvinuté pomocí technologie Revitasome® a je navržené tak, aby bylo šetrné a zároveň napomáhalo stabilnímu a pomalejšímu vstřebávání složek do vašich řas. Co je cílem? Zdravě vypadající, hydratované řasy, které jsou silnější, méně náchylné k lámání a chráněné před poškozením antioxidanty - to vše s minimálním podrážděním. Pokud jsou vaše oči citlivé, RevitaLash® Advanced Sensitive je tou správnou volbou.

Klinicky testované složení vyvinuté oftalmology je bezpečné pro nositele kontaktních čoček, hypoalergenní a bezpečné pro použití s prodlouženými umělými řasy.

 

Tak pro které sérum se rozhodnete?...