Mobile Label

listopad 25, 2022

Pokud jste viděli, co RevitaLash Science dokáže s vašimi řasy a obočí, pak víte, proč jsme vytvořili pěnu pro zvětšení objemu - náš hlavní produkt na vlasy, který využívá stejnou technologii vyvinutou lékaři pro potřeby jemných a řídnoucích vlasů.

Tento transformační přípravek pro zvětšení objemu zvyšuje vitalitu vlasů a stejně jako naše nejprodávanější séra na řasy a obočí obsahuje náš patentovaný komplex BioPeptin® - průlomovou směs lipidů, peptidů, biotinu a panthenolu.

Složení je natolik pokročilé, že se stalo jedním z hrstky produktů, které v roce 2020 vyhrály ocenění Future of Beauty Awards časopisu Elle. A i nadále je oblíbený mezi těmi, kdo se vyznají a touží po luxusnějších vlasech.

V tomto článku se podrobněji věnujeme tomu, co dělá z tohoto produktu skutečnou špičku ve své kategorii, a odpovídáme na vaše nejčastější otázky týkající se pěny pro zvětšení objemu.

CO JE VOLUME ENHANCING FOAM?

Pěna pro zvětšení objemu je unisex přípravek pro zvětšení objemu vlasů, který vlasy vyživuje, posiluje, zjemňuje a zároveň je chrání před lámavostí a lámavostí, takže jsou krásnější a zdravější. Toto lékařem vyvinuté složení zlepšuje pružnost vlasů a napomáhá také při péči o pokožku hlavy!

PRO KOHO JE URČENA PĚNA PRO ZVĚTŠENÍ OBJEMU?

Pěna pro zvětšení objemu je určena pro muže i ženy, kteří mají problémy s jemnými, řídnoucími nebo nedostatečně hustými vlasy.

NEMÁM RÁDA TĚŽKÉ PŘÍPRAVKY NA VLASY. NEZATÍŽÍ MI PĚNA PRO ZVĚTŠENÍ OBJEMU VLASY?

Ne. Složení je lehké, je to snadno použitelná pěna, která dodává vlasům lesk a objem, aniž by je zatěžovala.

KDY UVIDÍM VÝSLEDKY?

Ačkoli se výsledky liší, mnoho uživatelů si všimne rozdílu svých vlasů již po prvním použití. V nezávislé spotřebitelské studii, které se zúčastnilo 33 účastníků včetně žen a mužů, 97 % z nich po 8 týdnech používání pěny pro zvětšení objemu uvedlo, že jejich jemné vlasy vypadají/jeví se plnější a objemnější. Devadesát čtyři procent uvedlo, že jejich řídnoucí vlasy vypadaly silnější, zdravější a vyživené. A 85 % uvedlo, že jejich jemné, řídnoucí vlasy kolem vlasové linie vypadaly plnější a byly méně lámavé.

JAK DLOUHO PĚNA VYDRŽÍ?

Lahvička pěny pro zvětšení objemu vydrží přibližně 3,5 měsíce, pokud se používá podle pokynů. Délka výdrže lahvičky se liší v závislosti na délce a typu vlasů. U kratších nebo jemnějších vlasů může stačit "poloviční pumpička"... čímž se prodlouží počet aplikací na jednu lahvičku.

MOHU POUŽÍVAT PĚNU PRO ZVĚTŠENÍ OBJEMU S JINÝMI PŘÍPRAVKY NA VLASY?

Určitě. Pěna pro zvětšení objemu funguje skvěle jak samostatně, tak s naším šamponem a kondicionérem pro zahuštění vlasů. Lze ji také použít ve spojení s vašimi každodenními stylingovými produkty.

CO KDYŽ SI OBARVÍM VLASY?

Pěna pro zvětšení objemu je bezpečná pro barvené vlasy a lze ji bezpečně používat na barvené nebo upravené vlasy.

MUSÍM PRO DOSAŽENÍ NEJLEPŠÍCH VÝSLEDKŮ POUŽÍVAT PĚNU S ZAHUŠŤUJÍCÍM ŠAMPONEM A KONDICIONÉREM?

Ano, doporučujeme používat tři produkty z naší kolekce pro zvětšení objemu vlasů jako kompletní režim. Náš šampon a kondicionér pro zahušťování vlasů byly navrženy tak, aby fungovaly v tandemu s pěnou pro zvětšení objemu a proměnily vlasy, aby byly plnější, vypadaly silnější a lépe fungovaly. Pěnu pro zvětšení objemu lze však používat denně na mokré i suché vlasy, takže produkt můžete používat i ve dnech, kdy si vlasy nemyjete.

Nakupte naše oblíbené produkty:

Volume Enhancing Foam

KOUPIT

Thickening Shampoo

KOUPIT

Thickening Conditioner

KOUPIT