Mobile Label

leden 27, 2022

Image of Volumizing Hair Collection which includes Thickening Shampoo, Thickening Conditioner, and Volume Enhancing Foam

Každá z nás touží po krásných, zdravých a hustých vlasech. Bohužel s přibývajícím věkem začnou naše vlasy ztrácet svou kvalitu, začnou slábnout a jsou mnohem křehčí a sušší. Na kvalitu našich vlasů má vliv také mnoho okolních faktorů jako například nevhodně zvolená vlasová kosmetika, nesprávná péče, ale také stres, strava a škodlivé vlivy okolního prostředí. 

Péče o zdraví našich vlasů začíná výběrem kvalitního šamponu a kondicionéru. Bohužel, právě tady většinou spočívá ten hlavní problém. Na trhu najdeme stovky, možná až tisíce různých kosmetických značek s vlasovou kosmetikou. Vybrat si tu pravou tak není vůbec jednoduchý úkol. Rozhodli jsme se pro vás sepsat pár rad a tipů, které by vám výběr kvalitních vlasových produktů měly ulehčit. Tak pojďme na to! 

Klíčem ke zdravým vlasům je hloubková a kvalitní hydratace. Začněme tedy tím, že by námi vybrané produkty měly obsahovat několik základních ingrediencí, které vlasy vyživují a hydratují. Mezi tyto složky se řadí například Jojobový olej, Panthenol a Lněný protein. Zároveň je důležité věnovat pozornost i složkám, které by šampon a kondicionér obsahovat neměl. Velká spousta kosmetických produktů obsahuje zbytečné chemické složky a povrchově aktivní látky, které by naopak naší vlasové pokožce mohly uškodit. Těmto složkám se snažte vyhýbat. 

Už jsme si řekli, že nesmíme podceňovat hydrataci. U šamponů se tedy zaměřte na to, aby obsahovaly kvalitní zdroje hydratačních látek. Zároveň je také velice důležité, aby byly šetrné k vlasové pokožce. O tu musíme pečovat úplně stejně, jako pečujeme o vlasy. Bez zdravé vlasové pokožky nikdy nedocílíme zdravých vlasů. Vyhledávejte tedy šampony s šetrným složením, které nebude vaši pokožku zbytečně dráždit. 

Při výběru kondicionéru vždy volte stejnou vlasovou řadu jako je váš šampon. Každá produktová řada je speciálně navržena tak, aby se produkty navzájem doplňovaly a vy tak dosáhla požadovaného efektu. I kondicionér by měl obsahovat kvalitní zdroje hydratačních látek, navíc vyhledávejte ingredience jako Biotin a Keratin. Ty se starají o to, aby naše vlasy zůstaly zdravé a pevné. Slouží jako prevence proti lámání a vypadávání vlasů. Náš regenerační kondicionér Thickening Conditioner navíc obsahuje výtažky ze Zeleného čaje a Ženšenu, díky kterým pečuje o vlasovou pokožku a posiluje vlasové kutikuly. Vlasy tak mají menší tendenci vypadávat. 

ZÁZRAK JMÉNEM VOLUME ENHANCING FOAM

Na konec pro vás máme ještě jeden tip! Jsou vaše vlasy slabé, bez objemu, často se lámou a vypadávají? Nezoufejte, máme pro vás řešení! Dopřejte jim intenzivní dávku regenerace a péče. Sérum na vlasy Volume Enhancing Foam je díky svému novému složení ještě lepší než kdy dříve. A to opravdu nepřeháníme.

Pěna nadupaná patentovaným BioPeptin Complexem®, aminokyselinami, rostlinnými antioxidanty, Vitamínem B, Panthenolem, Lipidy a Peptidy poskytne vašim vlasům vše, co potřebují k zdravému růstu a regeneraci. Stačí poctivě masírovat jednou denně ke kořínkům vlasů a již po 5-8 týdnech uvidíte první výsledky. Více se o našem séru na vlasy dozvíte zde.

VYZKOUŠEJTE PRODUKTY REVITALASH: 

KOUPIT