Mobile Label

leden 14, 2022

Image of RevitaBrow Advanced tubes lying in a almost square-like pattern

Pravidlo č. 1 - Nikdy nepodceňujte své obočí !

Divili jste se někdy, že Marilyn Monroe se svými krásnými platinovými vlasy trvala na tom, aby její obočí bylo husté a tmavě hnědé? Prakticky vymyslela skvělý způsob, jak na sebe upoutat pozornost, jelikož její obočí bylo vždy středem pozornosti. Dobře si uvědomovala, jak obočí dokáže strukturovat obličej, a to dokonce lépe než samotný make-up. Trendy v obočí se neustále mění, ale jeho módní síla stále zůstává.

NEBYLO VÁM DOPŘÁNO HUSTÉ OBOČÍ

Nemáte obočí jako Cara Delevingne? Nevadí! Ať už je Vaše obočí tlusté, tenké, husté, řídké, může vypadat skvěle. Perfektního obočí docílíte velmi snadno pomocí nenáročných kroků, které lze provádět i z pohodlí Vašeho domova.

Pokud si však nejste jistí, zda úpravu svého obočí zvládnete samy, obraťte se na profesionály, kteří Vám dopomohou k perfektnímu tvaru a stylu. Také doporučujeme použít toto super trio produktů, které Vašemu obočí dopomohou k jeho dokonalosti.

SÍLA REVITALASH PRODUKTŮ

Je to opravdu snadné. Vše, co Vaše obočí potřebuje najdete zde – sérum, tužka a gel. Odborníci na obočí ve společnosti Revitalash Cosmetics vytvořili synergický tříkrokový plán, který dokáže Vašemu obočí dodat to nejlepší.

Začněte tedy sérem na obočí RevitaBrow Advanced. Sérum na obočí využívá sílu peptidů a bylinných látek pro posílení, výživu a zlepšení kvality obočí.

Dále si obočí zvýrazněte nebo dokreslete pomocí tužky na obočí Hi-Def Brow Pencil. Tento produkt je dostupný v barvách Soft Brown, Warm Brown a Cool Brown. Tužka umí snadno vyplnit řídké a nevýrazné obočí, je tak tenká, že dokáže perfektně napodobit chybějící chloupky. Vaše obočí pak bude působit přirozeným vzhledem.

A posledním krokem k dokonalému obočí je fixační gel Hi-Def Brow Gel. Fixační gel si poradí i s nezkrotným obočím, a to pomocí dvou kartáčků. Na jedné straně se nachází hřebínek, který slouží ke stylingu obočí. Na druhé straně se nachází gel, který obočí zafixuje do požadovaného tvaru, který vydrží celý den. Navíc je gel i voděodolný!

Pokud zatím nemáte zkušenosti s naším sérem na obočí, rádi Vám doporučíme cestovní balení RevitaBrow Advanced 1,5 ml. Začněte s touto 4týdenní aplikací a pozorujte, jak Vaše obočí začne vypadat zdravější a výraznější. Určitě nebudete zklamáni!

VYZKOUŠEJTE PRODUKTY REVITALASH NA OBOČÍ:

RevitaBrow Advanced Eyebrow Conditioner & Serum
Hi-Def Brow Gel
Hi-Def Brow Pencil